Ana içeriğe atla

Kullanım Şartları

Kullanım Şartları

2öğretmen1kitap isimli bu blog sitesi Hatice Tutucu’ya ait olup bizzat onun tarafından ve/veya kendisinin yetki verdiği blog yöneticileri tarafından yönetilmektedir. Bu siteye erişen ya da bu siteden faydalanan bütün ziyaretçiler, aşağıdaki kullanım şartlarını baştan kabul etmiş sayılacaklardır.

İçerik

2öğretmen1kitap’da yer alan içerikler (bazı advertorial içerikler hariç) bizzat Hatice Tutucu ve misafir yazarlar tarafından 2öğretmen1kitap  için oluşturulmuştur ve her hakkı saklıdır. Bilgi paylaşımı açısından bu içerikler, aşağıdaki linklerin herhangi birini yazının altına yada sitenize yerleştirmek suretiyle başka platformlarda kullanılabilir.

Bu yazı 2öğretmen1kitap’dan alınmıştır
Kaynak: 2öğretmen1kitap

Eğer üstteki şartları kabul etmeyip uygulamaz iseniz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince her türlü hukuki şartları uygulama hakkımız vardır. 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun telif haklarına ve yasal düzenlemeye ilişkin hükümlere buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

2öğretmen1kitap’da yer alan yazılara yorum gönderirken aşağıda belirtilen koşullara uymayı baştan kabul etmiş sayılmaktasınız:

- 2öğretmen1kitap'a gönderilen yorumlar her hangi bir denetimden geçmeden yayınlamaktadır. Bu nedenle yayınlanan yorumların hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk kabul etmemekteyiz. Bu durumdan doğabilecek her türlü hukuki ve cezai sorumluluk münhasıran yorumu yazan kullanıcıya aittir.

- Kullanıcıların gönderdiği yorumlar genel ahlaka, yürürlükteki tüm yasa ve yönetmeliklere, etik kurallara ve 2öğretmen1kitap'ın genel yorum kurallarına uygun olmalıdır. Aksi halde hiçbir uyarı olmadan silinebilir.

İletişim

2öğretmen1kitap'a erişen ya da faydalanan bütün ziyaretçiler, bu kullanım şartlarını baştan kabul etmiş sayılacaklardır. 2öğretmen1kitap’a ait iletişim bilgilerine iletişim sayfasından ulaşabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yabancılara Türkçe Öğretimi Etkinliklerim

WORDWALL Tanışma ŞİMDİKİ ZAMAN IYOR A1   Şimdiki Zaman RESİM&KELİME Gelecek Zaman EMİR KİPİ SINIFTAKİ NESNELER A1 Nesneler Genel   Renkler Sayılar Günler  Hâ l ekleri  BEDENİMİZİ TANIYALIM-DEMBA BA  KİŞİ ZAMİRLERİ   AYLAR MEVSİMLER A1.GENEL TEKRAR SAAT KAÇ? Meyveler Yer Edatları Yer Edatları 2 Yer Edatları (ALTINDA-ÜSTÜNDE-İÇİNDE) Meslekler Meslekler Resim Bulmaca Geniş Zaman Fiil& Resim Tüm kipler&şahıs ekiyle cümle kurma oyunu   Zamire uygun şahıs ekini bulma KAHOOT 1. TANIŞMA    Tanışma 2 2. Gelecek Zaman 3. İsim Cümleleri 4. Saat 5. İyelik Eki 6. Akrabalar 7. Şimdiki ZAMAN 8. Temel Sıfatlar 9. Belirli Geçmiş Zaman 10. Ev 11. Meslekler 12. Meslekler 2 13. Sayılar Kıyafetler https://prezi.com/view/tOWmW7wpExPsq8hw2Zvr/ ZAMAN  https://padlet.com/2ogretmen1kitap/zaman

Okumamı Atatürk Emretti/Beyaz Zambaklar Ülkesi’nde

Beyaz Zambaklar Ülkesi’nde Atatürk’ün emriyle çevrilmiş ve tüm eğitim camiasına önerdiği; öğrencilerin ve öğretmenlerin okumasını emrettiği bir kitaptır. Kitabın adından mülhem Beyaz Zambaklar Ülkesi : soğuk iklimi ve coğrafyasında bolca yetişen zambakları ile ünlü Finlandiya’dır . Finlandiya 19.yüzyıldaki İsveç ve Rus işgali sonrası geç kavuştuğu bağımsızlığına rağmen bugün öğretmenleri sayesinde eğitimin dünyadaki öncüsü ve refah seviyesi yüksek olan ülkelerden biri haline gelmiştir. Finlandiya eğitim sistemi birçok ülkeye model ve -uygulanmasa dahi- Türk Eğitim sistemine de ilham olmuştur.   ''Tarih bazı milletlerin ve devletlerin feci sonlarını yazdığı gibi, bazı devletlerin ve milletlerin ilerleme ve yükselmesini yazmak için de parlak sayfalar açmaktadır.'' Bu kitapta; eğitim öncüsü Snelman’ın bir medeniyeti eğitimle, kültürle ve çalışmayla tüm Fin halkının müşterek katılımıyla nasıl inşa ettiğine ve Finlandiya’nın gerçek hikayesine şahitlik edece...

3 GÜNDE 500 SAYFA? - KAFAMDA BİR TUHAFLIK

Okumak konusunda tembel olduğumu düşünürüm.Kitapçıların,sahafların,kütüphanelerin yalnızca ince belli kitaplarına uzanırdı elim hep şimdiye dek.Peki çoğu kitabı sonuna gelmeden bırakırken, üç günde beş yüz sayfayı nasıl okuyuverdim? Önceki yazılarımızda okuma alışkanlığını kazanmanın yollarından ve bizim okumak için neler yaptığımızdan bahsetmiştik.Aslında okumak için temel gereksinim güdüleyici bir eser bulmaktır.Eğer şuana dek okumakla pek aranız yoksa sizi çağıran doğru kitaptan başla-ma-dığınızdandır. Küçükken İstanbul'da geçen yıllarımda şehrin sonu gelmez gürültüsü ve büyüleyici büyüklüğü hakkında düşünürdüm.Sokak,okul ve aile üçleminde herkes gibi karakter çizerdim kendime ergenliğimde. Şehir ve ben de büyümeye devam ettik.Düşünmeye hep devam ettim.Çoğu şeyi anlamlandıramazdım bazan. Sözün özü: Kafamda bir Tuhaflık vardı. Bir tavsiye üzeri elime aldığım Orhan Pamuk'un Kafamda Bir Tuhaflık romanındaki Mevlut karakteri bugüne kadar kendimi aradığım karakterle...